Logo, Website, Domeinnaam, Email

Wanneer u geen ervaring heeft in dit wereldje kan dit een behoorlijke kostenpost zijn. Graag helpen wij u bij het verkrijgen van dit inzicht en het besparen van een hoop geld.

Allereerst het logo; er zijn natuurlijk ontwerpers die een prachtig logo in elkaar kunnen zetten. Toch is het ook verstandig te kijken naar wat andere zaken, bv hoeveel inkt het logo gaat kosten op het bedrijfspapier. Is het logo makkelijk te gebruiken op een website of te verwerken in andere documentatie? Ook simpele logo’s kunnen heel mooi zijn en deze zijn in de regel ook erg bewerkbaar.

Een website is in deze tijd toch wel iets wat wenselijk is, men struint het internet af op zoek naar bepaalde diensten. Wanneer er een website mist, of deze hangt van ellende aan elkaar, kost dit potentiële klanten. GeregeldEnzo bouwt met wordpress een budgetwebsite voor een eenmalig bedrag van 250 euro. De website voldoet ook aan da huidige regelgeving. 

  • Website met 5 pagina’s (met aangeleverde teksten)
  • SSL beveiliging
  • Cookiescript

*de laatste 2 zijn nodig ivm de nieuwe privacywet 

Om de website online te plaatsen is er ruimte nodig (zie verderop)

Om u een idee te geven;  de website van GeregeldEnzo (uiteraard!) en een ander voorbeeld is de website van GoRosmalen.

Heeft u moeite met het aanleveren van de teksten? Geen zorgen, ook hierin kunnen wij begeleiden.

Een domeinnaam is iets dat hoort bij de website, bij een domeinnaam kan een pakket afgesloten worden waar er ruimte vrijkomt om de website op te plaatsen(Hosting).

Als voorbeeld nemen we GeregeldEnzo. De domeinnaam is www.geregeldenzo.nl.

Wanneer alleen de domeinnaam geregistreerd wordt is er verder niets te zien wanneer we de url www.geregeldenzo.nl bezoeken. Er staat wel dat de domeinnaam geregistreerd is.

Wanneer er een hostingpakket bij deze domeinnaam afgesloten wordt, komt er ruimte vrij om de website te plaatsen. De website is dan zichtbaar bij een bezoek aan www.geregeldenzo.nl. Naast de ruimte (en de mogelijkheid tot het bouwen van de site) kunnen er ook een aantal mailadressen gerealiseerd worden, in dit geval eindigt het altijd op : @geregeldenzo.nl.

Kosten

Een domeinnaam kost iets minder dan 5 euro per jaar. Een hostingpakket (ruimte waar de website geplaatst kan worden + een aantal mailadressen) kost ongeveer 40 euro per jaar. Wanneer GeregeldEnzo dit voor u regelt komt hier een eenmalig bedrag bij. 

Betaalt u teveel? dan is het handig dit eens even na te lopen, een domeinnaam kan altijd makkelijk overgezet worden naar een ander hostingbedrijf.